Trajtimi i Pasagjerëve

ICTS Albania përfaqëson linja ajrore ndërkombëtare dhe lundrimi ne det. Stafi ynë shpesh herë është pika e parë e kontaktit për pasagjerë dhe është përgjegjëse për përceptimin e publikut të linjës ajrore. Performanca e shkëlqyer është e lartë, dhe reflektohet në të gjithë aktivitetet e kryera nga agjentët tonë në check-in, vende përkatese per check-in dhe portat hyrese.

ICTS Albania’s Integrated Services siguron kombinimin e intervistimit të sigurisë dhe vëzhgim i check-in të pasagjerëve. Praktika jo vetëm që riorganizon proçesin e check-in, por gjithashtu ul orët e punës të stafit dhe në këtë mënyrë shpenzimet për linja ajrore. Për më shumë informacion në lidhje me zgjidhjen tonë te Shërbimeve të Integruara, klikoni këtu.