Pritja dhe Kontrolli në Hyrje

Kombinimi i pritjes, kontrollit në hyrje dhe funksioneve të sigurisë rezultojn në mbarëvajtje dhe operim efikas. ICTS Albania ofron këtë shërbim, duke ofruar një ekip të kalibrit të lartë, profesionistë shumë të kualifikuar. Njohuri të mëdha të praktikave më të mira të sigurisë është kombinim me një nivel të shkëlqyer të kujdesit të konsumatorëve.