Skanerim Kargoje

Nëpërmjet transportit ajror dhe detar është bërë e mundur transportimi i miliarda ton mallra në vit, dhe vëllimi i mallrave pritet të rritet në mënyrë të qëndrueshme, duke shtuar kështu në rritjen e rëndësisë së sigurisë ngarkesave.

ICTS Albania ofron skanerimin e mallrave nëpërmjet një zgjidhje konkurruese të projektuar posaçërisht për linjat ajrore, portet dhe kompanitë e anijeve, ndërsa plotëson dhe tejkalon udhëzimet e rrepta të përcaktuara nga rregullatorët.