Porti Detar

Portet në mbarë botën dhe të anijeve kolektive paraqesin një nga sfidat e vetme më të mëdha për sigurinë e kombeve dhe në ekonominë globale. Si pasojë industria detare është gjithnjë e duke u bërë një objektiv për  organizatat terroriste dhe kriminale.

Rritja e vëllimeve të mallrave dhe lidhjet e transportit na bëjn për të marrë masa të rrepta sigurie, edhe pse me ndikim minimal në operacionet e portit dhe të shërbimit të klientit.

Duke shfrytëzuar eksperiencen tone në sigurimin e shpërndarjes së transportit me rrezik të lartë, ICTS Albania ofron një sërë shërbimesh që të përqëndrohet në integrimin e fuqisë punëtore, tek qent kërkues dhe sistemet teknologjike. Duke punuar ngushtë me klientët tanë, ne ofrojmë zgjidhje optimale që të plotësohen kërkesat buxhetore në përputhje me standardet e sigurisë të vendosura nga Anijet Ndërkombëtare dhe Kodin Ndërkombëtar të Sigurisë për Fasilitetet Portuale (Kodi ISPS) dhe autoriteteve rregullatore.

Duke punuar së bashku me ekipin e profesionistëve të sigurisë detare në ICTS Evropën nga njëra anë, dhe Autoritetet Shqiptare nga ana tjetër, ne kemi çuar procesin e certifikimit të dy porteve me kryesore të Shqipërisë: Portin e Durrësit dhe Portin e Vlorës, duke hedhur themelet për një të ardhme të qëndrueshme në sektorin detar në Shqipëri.

Për më shumë informacion në lidhje me shërbimet tona mbi Portin Detar lutem klikoni  në:

Siguria Portuale

Sigurimi i Kroçereve