Linjat Ajrore

Besuar nga kompanitë ajrore me kryesore në botë, ICTS Europe kombinon infrastrukturën globale dhe kapacitetet profesionale me teknologji të porositur për të ofruar zgjidhje të zgjeruara të sigurisë.

Shërbimet e Sigurisë së Linjave Ajrore përfshijnë:

  • Përmisimin e shërbimit të pasaxhereve dhe sigurimi i bagazheve
  • Intervistimi i Sigurisë
  • Verifikimi i Dokumentacionit të Udhëtimit
  • Siguria ne Pikën e Kontrollit, në Hyrje, dhe në Zonat e Duty-free
  • Inspektimi i Aeroplanit
  • Kontrolli i Pasagjerëve
  • Kontrolli i Sigurisë në Zonat e Devijimit
  • Siguria e Kateringut
  • Siguria e Mallrave

 

Për më shumë informacion në lidhje me shërbimeve tona mbi Linjat Ajrore lutem klikoni  në:

Shërbimi i Sigurisë për Linjat Ajrore

Shërbimi i Integruar

Dokumenta të Udhëtimit (verifikimi i dokumentacionit të udhëtimit)

Shërbimi i Klientit