Fuqia Punëtore e Sigurisë

ICTS Albania ofron një kombinim të veçantë të integritetit, përvojës dhe inovacionit. Ne jemi një ekip i mirë-trajnuar dhe me diversitet. Fuqia jonë punëtore ka stabilitetin dhe përvojën për të parashikuar dhe zgjidhur probleme të ndryshme para se të ndodhin dhe ne përpiqemi të zhvillojmë marrëdhënie bashkëpunuese afatgjata me klientët tanë.

Forca jonë i ka rrënjët në shërbimet tona të sigurisë, ku theksojmë parandalimin dhe qetësimin e konfliktit. Ne gjithashtu ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh që lidhen me shërbimet dhe zgjidhjet profesionale. Të gjithë oficerët tanë janë të trajnuar në standardet më të larta dhe partneri ynë i teknologjisë, ICTS Europe Systems, na lejon të ofrojmë zgjidhje të integruara të sigurisë.