Siguri në Aeroporte

Prej më shumë se  10 vite ne kemi qenë ofruesi kryesor i zgjidhjeve të sigurisë së aviacionit të Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës, duke ofruar një kombinim të veçantë të përvojës dhe zgjidhjeve teknologjike për aeroporte.

Njohja jonë me gamën e gjerë të mjediseve operative dhe organeve rregullatore, nabën të garantojmë që çdo zgjidhje e ofruar është në përputhje me të gjitha standardet përkatëse të industrisë dhe është e integruar plotësisht me nevojat specifike të aeroportit.

 

Shërbimet tona përfshijnë:

  • Skanimi i Bagazheve (100% Hold Baggage Screening)
  • Pikat e Kontrollit
  • Trajnimi i skaneristëve në emër të Autoriteteve tëAeroportit
  • Konsulence dhe Auditime në emër të Autoriteteve të Aviacionit Civil dhe të Qeverisë
  • Siguria e Perimetrit dhe  Kontrolli i Hyrjes
  • Agjente te Salla e pritjes dhe kontrolli
  • Agjentë Shërbimi ndaj Klientit
  • Shërbime mirëseardhje dhe recepsioni