Shërbimet e Sigurisë së Përgjithshme

ICTS Albania ofron shërbime të sigurisë në mënyrën më kompetente dhe profesionale të pritshme nga ne per klientët tanë.

ICTS Albania ofron shërbimet e mëposhtme në Sigurinë e Përgjithshme:

 • Rojet në Hyrje
 • Skanerues (kontroll me Rreze X dhe kontroll Fizit)
 • Roja & Patrulla
 • Kontroll në CCTV
 • Supervizor & Menaxherët e Turnit
 • Menaxher Stacioni
 • Truprojë
 • Shoqërimin e VIP
 • Sigurimi i Eventeve dhe biletave
 • Menaxhimi i makinave në parkim
 • Recepsioniste & Pritese ne Evente me njohuri sigurie
 • Agjentë për kontrollet e dokumentacioneve të udhëtimeve dhe Ekzaminues (intervistues  për shenja të dyshimta)
 • Cargo & Skanerim të bagazheve
 • Ekip për emergjencë
 • Shoferë me njohuri në siguri