Shërbimi në Terminal

Pasagjerët shpesh mendojnë se stafi ynë që punon në terminal janë punonjës të aeroportit apo linjave ajrore. Ne besojmë se operimi i sigurisë duhet të integrohet në aktivitetin e përgjithshëm te biznesit dhe në këtë mënyrë të integrohet plotësisht shërbimi i sigurisë me shërbimin ndaj konsumatorëve.

Shërbimet tona në Terminal përfshijnë:

  • Shërbimet e sigurimit, Shërbime Suporti për Mallrat dhe Pasagjerët
  •  Agjentë tek Salla e Pritjes dhe Kontrolli
  • Agjentë për Shërbim ndaj Klientit
  • Shërbime telefonie për pasagjerët
  • Shërbime Mirëseardhje dhe recepsioni
  • Qendër Telefonatash
  • Shërbimi me karrocë
  • Shërbim për parkim
  • Humbje dhe Gjetje
  • Menaxhimi Shportave