Kontrolli i Bagazheve

ICTS Albania ka ofruar shërbimin e Kontrollit të Bagazheve tek Aeroporti Ndërkombtar i Tiranës për më shumë se 10 vite.

Skenaristët tanë punojnë në ekipe, ku secili operon nën një strukturë manaxheriale të përkushtuar dhe mbeshtetëse.