• NËNTOR 2014 (NISOVA ENERGJISË)

  01.11.2014 - ICTS Albania ka zgjeruar klientelën e saj në Sigurinë e Përgjithshme, duke siguruar shërbimet e sigurimit të hidrocentralit në rajonin Bogova, i quajtur NISOVA ENERGY - një kompani që është e specializuar në Ndërtimin e kanalizimeve te ujit, ener…

  Lexo më shumë...
 • 03 OCTOBER 2014

  03.10.2014 - ICTS ishte nje Sponsor Silver dhe Bronze ne Eventin Gjermano – Shqiptar te organizuar nga Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) tek Birra Stela ne 03 Tetor 2014, duke ofruar sherbimin e sigurise dhe akses kontroll plus kontrol…

  Lexo më shumë...
 • 1 SHTATOR 2014

  01.09.2014 - "ICTS në Shqipëri fituar me sukses një kontratë të re në sigurinë e përgjithshme në Gusht 2014 Që nga 1 Shtator, ICTS do të Siguroje Spitalin SALUS në Tiranë duke marrë përsipër menaxhimin e plotë të sigurisë!

  Lexo më shumë...
 • SHKURT - GUSHT 2014

  01.08.2014 - Klientë të rinj janë shtuar në bazën e klientëve të ICTS në Shqipëri. IQT (Inspektoriati Qendror Teknik) në Tiranë, Autoriteti i Shtetit përgjegjës për inspektimin e kualitetit të petrolit dhe gazit, cdo kompani hidrokarburesh në Shqipëri është e ce…

  Lexo më shumë...
 • QERSHOR 2014

  01.06.2014 - Një moment i lavdishëm për ICTS në Shqipëri! Dhënia e Licensës Ndërkombëtare e Organizatës e njohur për Sigurinë (RSO) për certifikimin e sigurisë për të gjitha portet dhe anijet në vënd, për ICTS Albania nga Ministri i Transporteve, mbas auditimeve…

  Lexo më shumë...