• SHTATOR - DHJETOR 2013

    01.12.2013 - ICTS ka zgjeruar bazën e klientave të saj në Shqipëri në 6 mujorin e fundit të 2013 duke mundësuar Shërbime Sigurie për prodhuesin e dytë më të madh të Bitumit në Shqipëri, Heavy Industries Shpk si dhe ROMES Shpk në zonën e Selenicës, jashtë qytetit …

    Lexo më shumë...
  • GUSHT - SHTATOR 2013

    01.09.2013 - Shërbimet VIP në Portin e Sarandës - ICTS në Shqipëri në bashkëpunim me ICTS Hellas nga Greqia, u organizuan dhe ofruan shërbime VIP në nivel të lartë për Delegacionin Grek dhe të Ekzekutiveve të huaj nga porti dhe anijet të cilët vizituan Portin e S…

    Lexo më shumë...