• SHKURT - GUSHT 2014

  01.08.2014 - Klientë të rinj janë shtuar në bazën e klientëve të ICTS në Shqipëri. IQT (Inspektoriati Qendror Teknik) në Tiranë, Autoriteti i Shtetit përgjegjës për inspektimin e kualitetit të petrolit dhe gazit, cdo kompani hidrokarburesh në Shqipëri është e ce…

  Lexo më shumë...
 • QERSHOR 2014

  01.06.2014 - Një moment i lavdishëm për ICTS në Shqipëri! Dhënia e Licensës Ndërkombëtare e Organizatës e njohur për Sigurinë (RSO) për certifikimin e sigurisë për të gjitha portet dhe anijet në vënd, për ICTS Albania nga Ministri i Transporteve, mbas auditimeve…

  Lexo më shumë...
 • SHTATOR - DHJETOR 2013

  01.12.2013 - ICTS ka zgjeruar bazën e klientave të saj në Shqipëri në 6 mujorin e fundit të 2013 duke mundësuar Shërbime Sigurie për prodhuesin e dytë më të madh të Bitumit në Shqipëri, Heavy Industries Shpk si dhe ROMES Shpk në zonën e Selenicës, jashtë qytetit …

  Lexo më shumë...
 • GUSHT - SHTATOR 2013

  01.09.2013 - Shërbimet VIP në Portin e Sarandës - ICTS në Shqipëri në bashkëpunim me ICTS Hellas nga Greqia, u organizuan dhe ofruan shërbime VIP në nivel të lartë për Delegacionin Grek dhe të Ekzekutiveve të huaj nga porti dhe anijet të cilët vizituan Portin e S…

  Lexo më shumë...