• ICTS ALBANIA MORI PJESË NË PANAIRIN E 8 TË PUNËS

  04.06.2015 - ICTS Albania mori pjesë në panairin e 8 të punës të mbajtur në ambjentet e universitetit  New York Tirana.Panairi i punës ishte një mundësi për punë dhe praktikë për studentët e diplomuar të këtij viti.Studentët patën shancin t’ju drejtojnë pyetje pë…

  Lexo më shumë...
 • ICTS ALBANIA BERI SHERBIMIN E SIGURISE TEK FESTA E DITES SE REPUBLIKES ITALIANE

  02.06.2015 - Mikepritja e madhe e Konsullates Italiane ne Orikum Marina ne Vlore, ishte nje mjedis I bukur per nje mbremje kulturore diplomatike me te ftuar shume njerez te rendesishem nga qeveria si dhe ne sektorin e biznesit Italian dhe shqiptar. Motivi i mbre…

  Lexo më shumë...
 • 14 MAJ 2015 (Festa e Pavaresise se Izraelit)

  14.05.2015 - AMBASADA E IZRAELIT NE TIRANE, ZGJODHI TE PUNOJE ME ICTS ABLANIA, NE RASTIN E FESTES SE 67 VJETORIT TE PAVARESISE SE SHTETIT TE IZRAELIT.

  Lexo më shumë...
 • 26 MARS 2015 (PORTI I DURRËSIT)

  26.03.2015 - ICTS Albania në vijim të sukseseve të saj fitoi RSO nga Ministria e Transporteve të Republikës së Shqiperisë,fitoi njëkontratë afatgjatëpër certifikimin e sigurisësë portit të Durrësit sipas kërkesave të kodit ISPS dhe standarteve ndërkombëtare. Në …

  Lexo më shumë...
 • 1 MARS 2015 (ORIKUM MARINA)

  01.03.2015 - ICTS Albania ka inauguruar marrjen e operacioneve te sigurisë për klientin e saj të ri Orikum Marina (Port i Orikumit, Marine Vlore) për sigurinë e përgjithshme të portit, duke zgjeruar shërbimet e saj detare të sigurisë.

  Lexo më shumë...
 • NËNTOR 2014 (NISOVA ENERGJISË)

  01.11.2014 - ICTS Albania ka zgjeruar klientelën e saj në Sigurinë e Përgjithshme, duke siguruar shërbimet e sigurimit të hidrocentralit në rajonin Bogova, i quajtur NISOVA ENERGY - një kompani që është e specializuar në Ndërtimin e kanalizimeve te ujit, ener…

  Lexo më shumë...
 • 03 OCTOBER 2014

  03.10.2014 - ICTS ishte nje Sponsor Silver dhe Bronze ne Eventin Gjermano – Shqiptar te organizuar nga Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) tek Birra Stela ne 03 Tetor 2014, duke ofruar sherbimin e sigurise dhe akses kontroll plus kontrol…

  Lexo më shumë...
 • 1 SHTATOR 2014

  01.09.2014 - "ICTS në Shqipëri fituar me sukses një kontratë të re në sigurinë e përgjithshme në Gusht 2014 Që nga 1 Shtator, ICTS do të Siguroje Spitalin SALUS në Tiranë duke marrë përsipër menaxhimin e plotë të sigurisë!

  Lexo më shumë...
 • SHKURT - GUSHT 2014

  01.08.2014 - Klientë të rinj janë shtuar në bazën e klientëve të ICTS në Shqipëri. IQT (Inspektoriati Qendror Teknik) në Tiranë, Autoriteti i Shtetit përgjegjës për inspektimin e kualitetit të petrolit dhe gazit, cdo kompani hidrokarburesh në Shqipëri është e ce…

  Lexo më shumë...
 • QERSHOR 2014

  01.06.2014 - Një moment i lavdishëm për ICTS në Shqipëri! Dhënia e Licensës Ndërkombëtare e Organizatës e njohur për Sigurinë (RSO) për certifikimin e sigurisë për të gjitha portet dhe anijet në vënd, për ICTS Albania nga Ministri i Transporteve, mbas auditimeve…

  Lexo më shumë...