TETOR 2015 - ICTS ALBANIA ESHTE RISHPËRBLYER DUKE OFRUAR SHËRBIMET E SIGURISË DHE DUKE LIDHUR KONTRATË ME AEROPORTIN E TIRANËS NDËRKOMBËTAR PËR HERË TË TRETË RRESHT

1 tetor 2015

Aeroporti i Tiranës është aeroporti me performancën më të mirë në Ballkan me një mesatare vjetore  të rritjes sëpasagjereve me shkallë 4.5% në këto 10 vitet e fundit dhe nëvitin 2014 kanë udhëtuar 2 milion pasagjerë.

Është një nder të vazhdojmë t’i shërbejmë Aeroportit dhe të njihemi për sigurinë e shërbimeve që ofrojmë.Industria e sigurisë në Shqipëri po rritet shpejt dhe po zhvillohet një treg mjaft konkurrues,pjesë e ketij tregu jemi dhe ne.Me besimin e Aeroportit ndërkombetar të Tiranës ne shikojme përpara dhe i mbështesim nëarrtitjet e tyre të biznesit në vitet e ardhshme, cituar nga MR Panagiotis Fistedis  General Manager, ICTS Albania.