TAP REALIZOI EVENTIN E INAGURIMIT TE NDERTIMIT NE SHQIPERI – ICTS OFROI SHERBIMIN E SIGURISE

30 shtator 2016

ICTS Albania ofroi sherbimin e sigurise gjate eventit per inagurimin e fillimit te ndertimit te pjeses tokesore nga Trans Adriatic Pipeline. TAP shenoi fillimin e ndertimit te pjeses tokesore te gazjellesit ne Shqiperi ne date 30 tetor 2016.

Kjo ngjarje u shenua nga nje ceremoni ne afersi te qytetit te Fierit, ku moren pjese Kryeministri i Shqiperise, Edi Rama, Ministri i Energjise dhe Industrise, Damian Gjiknuri, Drejtori Menaxhues i TAP-it Ian Bradshaw, perfaqesues te autoriteteve vendore dhe pale te tjera kyce te interest.

 ICTS Albania ishte pergjegjese per ruajtjen dhe kontrollin, per te gjithe zonen ku  u zhvillua eventi si dhe per makinerite.

TAP-_tetor_2016_058.jpg

 

TAP-_tetor_2016_074.jpg

 

TAP-_tetor_2016_014.jpg

 

TAP-_tetor_2016_068.jpg