Kompania ICTS Albania shpk dhe stafi i saj kontribuojnë në nismën “Dhuro një pemë”

20 mars 2018

Kompania ICTS Albania shpk dhe stafi i saj iu bashkuan nismës së Bashkisë Tiranë “Dhuro një pemë” duke kontribuar kështu në mbrojtjen e mjedisit që na rrethon duke dhuruar dhe mbjellur pemë.

Më datë 20.03.2018 stafi i ICTS ALBANIA shpk mori pjesë në mbjelljen e pemëve dekorative të llojit Blir. Pemët e dhuruara u mbollën tek zona e liqenit artificial te Tiranes.

ICTS Albania e vlerëson këtë projekt dhe e konsideron të një rëndësie të veçantë për përgjegjësinë sociale që Kompania ka në mbrojtjen e mjedisit që na rrethon dhe përmirësimin e cilësisë së jetësës së qytetarëve.

IMG-20180320-WA0000_1521551611931.jpg

IMG-20180320-WA0001_1521551611743.jpg

IMG-20180320-WA0003_1521551612109.jpg

IMG-20180320-WA0004_1521551611465.jpg