ICTS Albania vijon investimet e saj në kualifikimin e punonjësve

20 korrik 2018

Tashmë stafi i ICTS Albania pjesë e një trajnimi të ri, për forcimin e autoritetit gjatë ushtrimit të detyrës të agjentit të sigurisë.  Në fokus të këtij trajnimi ishte rritja e profesionalizmit, si dhe zhvillimi i metodave të neutralizimit të pasagjerëve të irrituar. 

Të gjithë agjentët e të gjithë stacioneve tona të sigurisë u bënë pjesë e këtij trajnimi tepër efikas, që ndikon drejtëpërdrejtë në rritjen e cilësisë së shërbimit të ofruar ndaj klientëve tanë.

Me moton "Ji i sjellëshm, Ji profesional" ky trajnim tashmë do të bëhet pjesë e pandashme e paketës së kualifikimit të të gjithë agjentëve tanë të sigurisë.

ICTS është gjithmonë një hap përpara në ruajtjen e standarteve dhe përshtatjen e tyre me metodat më bashkëkohore në Europë dhe në botë, ashtu siç i takon një kompanie lider. 

 

1_Foto Kryesore.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg