ICTS Albania tërhoqi vëmendjen e qindra vizitorëve në Panairin e Punës, në Sheshin Skënderbej më 1 Maj 2018

1 maj 2018

Mbi 100 vetë shprehën interesin e tyre për të punuar në ICTS, ndërkohë që përfaqësuesit e kompanisë ishin gjithnjë të disponueshëm për t'i paraqitur të gjithëve Mundësitë e Punës dhe Paketën e Shpërblimit të ICTS.

ICTS është e njohur në ndërkombëtarisht për paketën e saj të punësimit dhe shpërblime mbi mesataren e tregut, kapacitetin e saj për t'i kthyer punonjësit e saj në profesionistë absolutë sipas standardeve ndërkombëtare, Sistemit të Vlerësimit, Bonuseve dhe Çmimeve Periodike të Performancës, Sistemit të Brendshëm të Avancimit nëpërmjet programit ICTS Career Boost, Mundësitë e Praktikës, Trajnimet e saj të vazhdueshme dhe Anketat e Kënaqësisë së Punonjësve që kryen çdo vit.

Ne e vlerësojmë interesin e treguar nga të gjithë për ofertat tona të punës dhe përsërisim edhe njëherë interesin e vazhdueshëm të kompanisë sonë për të kërkuar gjithmonë punonjës të rinj për t'iu përshtatur botës së ICTS-së!

 

Labour Fair_1 May, 2018.jpeg