ICTS ALBANIA SIGUROI DHE SPONSORIZOI EVENTIN "DITA E ZGJEDHJEVE" TE ORANIZUAR NGA DHOMA AMERIKANE E TREGETISE NE TIRANE!

30 nëntor 2016

ICTS Albania siguroi eventin qe Dhoma Amerikane e Tregtise ne Shqiperi (AMCHAM) organizoi per te treten here radhazi nen emrin “Nata e Zgjedhjeve”, ne 8 Nentor 2016, ne Hotel Sheraton Tirana. Kontroli i hyrjeve, ruajtja dhe patrullimi, kerkimi fizik dhe kontrolli i te ftuarve dhe pjesemarresve ishin sherbimet e kerkuara nga AMCHAM.

Pervec sherbimeve te sigurise, ICTS Albania kishte kenaqesine qe te ishte gjithashtu Sponsor i Argjendte i eventit, duke terhequr keshtu vemendjen e personaliteteve dhe korporatave te pranishme ne event.

Ky event u mireprit nga personalitete te shtetit Shqiptar te cilet pershendeten pjesemarresit: anetare te AMCHAM, perfaqesues te politikes, diplomate me mision te vendin tone, organizata nderkombetare dhe shoqeria civile. Te gjithe te pranishmit ne kete mbremje festive dhe informative paten mundesi te ndiqnin drejtperdrejt procesin e zgjedhjeve ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Gjate fjalimit te tij Drejtori Ekzekutiv Z. Lorenc Gjoni, shprehu mirenjohjen e tij per te gjithe sponsorat e eventit dhe evidentoi ICTS Albania si nje nder partneret kryesore!

Pjesemarresit dhe perfaqesuesit e Dhomes Amerikane te Tregtise ne Shpiperi shprehen vleresimin e tyre te larte per performancen e ICTS Albania.

1.jpg

 

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg