ICTS Albania pjesë e Panairit të punës në UNYT

23 maj 2018

Stenda jonë në këtë panair u vizitua nga studentë të të gjitha disiplinave dhe niveleve të ndryshme të përvojës.

Panairi i Punës ofroi kontakt të drejtpërdrejtë midis kompanisë tonë dhe studentëve të Universitetit të Nju Jorkut në Tiranë. Studentët mësuan më shumë rreth mundësive të punës, siç janë praktikat, programet e trajnimeve, pozicionet e nivelit të hyrjes dhe projektet kërkimore.

Foto kryesore-1.jpg

 

2.jpg

3.jpg