ICTS ALBANIA ofroi sherbimin e sigurise per “Festen e Pavaresise te Amerikes” te organizuar nga Dhoma Amerikane e Tregetise.

6 korrik 2018

Për të dytin vit ICTS Albania ofroi shërbimin e sigurisë në eventin e Dhomës Amerikane të Tregtisë, me rastin e 242 vjetorit të Pavarsisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

ICTS Albania organizoi Shërbimin e Përgjithshëm të Sigurisë, duke kontrolluar hyrjen kryesore, kontrollin fizik të të gjithë mysafirëve, mbikqyrur zonën e parkimit dhe duke analizuar të gjithë perimetrin.

Nën tingujt e muzikës rock eventi u zhvillua në ambientet e Tirana International School ( TIS), shoqëruar me barbecue, për tu mbyllur me një spektakël të vërtetë fishkekzjarresh.

Një festë e vërtetë që bëri bashkë njerëz të thjeshtë e figura të rëndësishme të kryeqytetit, duke filluar nga Ambasadori i SHBA, Donald LU, e shumë të tjerë.

2.jpg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

6.jpg

7.jpg