ICTS ALBANIA OFROI SHËRBIMIN E SIGURISË PËR NJË NGA EVENTET MË TË MËDHA TË VENDIT

10 shtator 2016

Një nga eventet më të mëdha të qytetit të Tiranës, dasma e djalit të biznesmenit Ylli Ndroqi tek Pallati i Kongreseve në datë 10 shtator 2016, u sigurua nga ICTS Albania. Bisnezmeni i suksesshëm besoi ICTS për sigurinë e të gjithë skanerimit të të ftuarve, sigurinë e perimetrit dhe të gjitha portat hyrëse. Mbi 500 të ftuar morën pjesë në event, ndër ata ishte Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, Princi i Shqipërisë, Presidenti i Parlamentit, shumë ministra dhe politikanë, VIP-a të tjerë, gazetarë dhe biznesmen.

ylli-9_1473589628-4516132.jpgYlli_Ndroqix_son_-_Wedding_10.09.16_011.jpg

Ylli_Ndroqix_son_-_Wedding_10.09.16_040.jpg

ylli-9_1473589628-4516132.jpg

Ylli_Ndroqix_son_-_Wedding_10.09.16_050.jpg