ICTS ALBANIA BERI SHERBIMIN E SIGURISE TEK FESTA E DITES SE REPUBLIKES ITALIANE

2 qershor 2015

Mikepritja e madhe e Konsullates Italiane ne Orikum Marina ne Vlore, ishte nje mjedis I bukur per nje mbremje kulturore diplomatike me te ftuar shume njerez te rendesishem nga qeveria si dhe ne sektorin e biznesit Italian dhe shqiptar.

Motivi i mbremjes se bukur date 2 Qershor, ishte per te festuar “Diten e Republikes se Italise”. Ne Orikum Marina, ishin mbledhur me qindra te ftuar per te festuar kete rast. Mes tyre ishin: pjesetare te trupes diplomatike, te ftuarit e nderit, ministra dhe shume njerez te rendesishem te tjere.

NICTS Albania ishte pergjegjese per Sherbimin e Sigurise, qe nga kontrolli i hyrjes, kontrolli i biletave, zona e parkimit si dhe survejimi i te gjithe zones se eventit. Konsullata Italine e Vlores ishte shume e kenaqur nga sherbimi profesional i sigurise.