Dhjetor 2017 - Festa e fundvitit e ICTS ALBANIA!

3 janar 2018

 

Hidhini një sy festes sone te fundvitit  2017, ku kemi festuar me stafin, klientët dhe partnerët tanë, në Lollipop.