17-18 TETOR 2015 ICTS Albania PËR TË DYTIN VIT RRADHAZI ISHTE SPONSORI I ARGJENTË I EVENTIT TË "OCTOBER FEST" TË ORGANIZUAR NGA DIHA

18 tetor 2015

ICTS Albania për tëdytin vit rradhazi ishte sponsori i argjentë i eventit OCTOBER FEST organizuar nga DIHA në datat 17-18 në ambjentet e Stela Resort .Gjithashtu ICTS ALbania përvec që ishte sponsor kishte nën ruajtje dhe ishte përgjegjëse për sigurinë e zonës sëparkingut, kontrollin e hyrjeve dhe daljeve,kontrollin e biletave dhe duke ofruar shërbime sigurie për gjithë eventin.Në këtë festë të birrës u kombinua tradita e October Fest në Munchen me kulturën festive të Shqipërisë.Qindra tëftuar si dhe anëtarëtë DIHA-s , gjithashtu përfaqsues tëkompanive më të mëdha ishin mbledhur dhe po shijonin këtë event special

Të gjithë pjesëmarrësit dhe përfaqsuesit e DIHA shprehën kënaqësinë dhe vlerësimet e tyre më tëlarta për performancën shkëlqyer të ICTS Albania