Agjent Sigurie

Kualifikimet e kërkuara

 • Aftësi komunikuese të mira
 • Të jetë i besueshëm dhe të  ketë vullnetin të punojë në grup
 • Të flasë dhe të shkruajë rrjedhshëm Anglisht dhe Shqip
 • Korrekt
 • Të menaxhojë stresin
 • Të jetë i sjellshëm në shërbimin ndaj pasagjerit
 • Të ketë sjellje proaktive dhe parandaluese
 • Shërbim të mirë ndaj klientit 

Kompania jonë ofron:

 • Ambjent të shkëlqyer pune
 • Trajnime të vazhdueshme
 • Mundësinë për të bërë karrierë
 • Transport i ofruar nga kompania në stacionin e aeroportit (falas)