Search

Language switch

Off Airport / Port Check In

Shërbimi Off Airport / Port check in përfshin:

  • Mbledhjen e bagazheve, skanerimin dhe transferimin
  • Transferimin e pasagjerëve nga/për në aeroport ose port
  • Hyrja e pasagjerëve në bord (boarding pass)

Shërbimet e ICTS janë të çertifikuara dhe të njohura nga Autoriti i Aviacionit Civil Shqiptar (ACAA)