Search

Language switch

Shërbim klienti

Shërbime të shkëlqyera për udhëtarët për një qëndrim të rehatshëm dhe të sigurt!

  • Ju mirëpresim
  • Transferojmë bagazhin tuaj
  • Transferimin në / nga hoteli
  • Kujdesemi për sigurinë tuaj maksimale

Ju mirëpersim në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës …

  • Shërbim ekselentë klienti
  • Menaxhim i përgjithshëm
  • Shërbim për kujdesin dhe sigurinë personale (VIP)
  • Program i plotë menaxhimi gjatë udhëtimit

 

DHE … SHIJONI KOMODITETIN DHE SIGURINË MAKSIMALE!