Search

Language switch

Siguria ne Port

Siguria në ambjentet e portit është me rëndësi të madhe për ndalimin e emgracionit të paligjshëm dhe duhet të kryhet nga personel i trajnuar në mënyrë speciale...

Lexo më shumë

Siguria ne Anije

Nevoja për të siguruar pasagjerët e anijeve tregëtare dhe turistike është shumë e rëndësishme në ...

Lexo më shumë

Siguria e Kargos

Rritja e vazhdueshme e trafikut dhe perdorimi i konteinerave të pasigurt të kargos si një instrument i terrorizmit sot...

Lexo më shumë