Search

Language switch

Siguri Aeroporti

Duke pasur pjesën më të madhe të shërbimeve të sigurisë në aeroportin e Tiranës, ne japim një kombinim unik të eksperiencës dhe zgjidhjeve inovative teknologjike

Lexo më shumë

Siguri në Linjat Ajrore

Linjat ajrore moderne operojnë në një ambjent konkurrues dhe që ndryshon shumë shpejt, duke pasur të bëjnë midis të tjerash me krizën ekonomike...

Lexo më shumë

Siguria e kargos

Me eksperiencë të gjatë në kontrollin e kargos dhe korrespondecës, ICTS dallon cdo rast të transportit të mallrave të rrezikshme ose të ndaluara...

Lexo më shumë