Search

Language switch

Trajnimi bazë për ndërgjegjësimin në siguri

Trajnimi baze per ndergjegjesimin ne siguri i ofruar nga ICTS mbulon të gjitha pozitat dhe nivelet hierarkike të një organizate. Programi përfshin edukimin për linjat ajrore, aeroportet, portet detare dhe gjithashtu edukimin teorik dhe praktikë në vendin e punës duke përdorur platformën e-Learning Eagle, e cila është përdorur në laboratoret e Grupit të Kërkimit dhe Zhvillimit.

  • Trajnimi për të identifikuar persona
  • Trajnim për të identifikuar sjellje të dyshimta
  • Trajnim për sigurinë e stafit të aeroportit
  • Trajnim për sigurinë e stafit të linjës ajrore
  • Trajnim për sigurinë e stafit të anijeve
  • Praktikat më të mira kundër piraterisë