VUELING AIRLINES ZGJEDH TRAVELDOC

Linja Ajrore spanjolle Vueling ka zgjedhur ICTS Hellas, filiali grek i ICTS Europe, për shërbimet e sigurisë në Aeroportin Ndërkombëtar të Athinës. ICTS do të përdorë TravelDoc një platformë e cila përdoret për identifikimin e dokumentave dhe kontrollin e tyre.

Lexo ma...

PLATFORMA K-9 E SIGURISË NË AEROPORTIN E BRUKSELIT NË JUG TË CHARLEROI

ICTS Europe në Belgjikë (ICTS Belgium BVBA) ka firmosur kontatën 3 vjeçare për shërbimin e sigurisë me platformën K-9 (qenve) për zbulimin e eksplozivëve në Aeroportin e Brukselit në jug të Charleroi (BSCA). Kjo kontratë përfshin qen të trajnuar për kërkim të eksplozivëve, shqyrtimit të automjeteve dhe sendeve.

Lexo ma...

UNITED AIRLINES VLERËSON AKTIVITETIN E ICTS EUROPE NË 16 VENDE NË EUROPË

United Airlines, një nga klientët më të mëdhenj të ICTS Europe, ka konfirmuar rinovimit e kontratës me ICTS. Kontrata përfshin shërbime të zgjeruara të sigurisë në 16 vende në Europë. Ky çmim mban emrin ICTS Europe, kompania kryesore e shërbimeve të sigurisë në United Airlines në Europë.

Lexo ma...