Maj 2016 - ICTS Albania sponsorizoi dhe siguroi koncertin "Kremtimi i Evropes"

ICTS Albania sponsorizoi koncertin "Kremtimi i Evropës" në datë 8 dhe 9 maj. Organizuar nga Fondacioni Kulturor Evropian...

Lexo ma...

Mars 2016 - ICTS Albania eshte kontraktuar per te siguruar Ambasaden Franceze ne Shqiperi

Duke filluar nga muaji mars i vitit 2016, ICTS Albania ka qene plotesisht pergjegjese per ofrimin e sherbimeve te sigurise se Ambasades Franceze ne Shqiperi...

Lexo ma...

6 Dhjetor 2015 - ICTS Albania ofron sherbimin e sigurise edhe kete vit per “Chrsitmas Bazaar” tek Hotel Sheraton

Si cdo vit, ICTS Albania mundesoi serish kete vit sherbimin e sigurise per “Christam Bazaar” qe u organizua tek Hotel Sheraton nga OSAAB. Qindra vizitore ishin te pranishem ne zonen e qendres tregtare te Sheratonit.

Lexo ma...

Tetor 2015 - ICTS Albania ka rifituar kontraten per Sherbimin e Sigurise ne Aeroportin Nderkombetar te Tiranes per te treten here radhazi

ICTS Albania nisi te ofroje sherbimin e sigurise per Aeroportin Nderkombetar te Tiranes ne vitin 2005 dhe tashme I eshte ri-dhene kontrata edhe per 5 vite tjera, duke I dhene zgjidhje per te gjithe sigurine e aeroportit.

Lexo ma...

17 & 18 Tetor 2015 - ICTS Albania sponsorizon October Fest të organizuar nga DIHA

ICTS Albania ishte sponsor Silver per te dyten here tek eventi “Octoberfest” organizuar nga DIHA (Dhoma e Trgetise Gjermane ne Shqiperi) ne date 17 & 18 Tetor 2015 te Stela Resort. ICTS Albania ishte gjithashtu Sponsor ne te mira, duke pasur pergjegjesine per te siguaruar te gjithe zonen e parkimit, Hyrjen, Kontrollin e biletave etj. dhe duke ofruar sherbimin e sigurise per te gjithe eventin.

Lexo ma...

8 Korrik 2015 ICTS Albania ofroi sherbimin e sigurisë kur Kancelarja gjermane, Angela Merkel vizitoi TBP

ICTS Albania ishte kompania qe realizoi sherbimin e sigurimit, kur Kancelarja e Republikes Federale te Gjermanise, Angela Merkel mori pjese ne Konferencen e 8te e Biznesit Shqiptaro – Gjermane. e mbajtur me 08 korrik, 2015 ne Tirana Business Park, nje investim i Lindner Group i Gjermanise ne Shqiperi. Vizita e saj eshte konsideruar si historike per autoritetet shqiptare. Ardhja e saj kerkoi nivelin me te larte te sherbimit te sigurise gje qe ICTS Albania e ofroi ne menyre profesionale pa asnje problem dhe ne nje bashkepunim shume te suksesshem me Garden Republikes se Shqiperise.

Lexo ma...

30 QERSHOR Tirana Business Park – Klienti me I ri I ICTS Albania

Gjate muajit qershor 2015, ICTS Albania, ka rritur portofolin e klienteve te saj me kontraten me te re te sherbimit te sigurise. Behet fjale per investimin me te ri Gjerman ne Shqiperi nga Grupi Lindner qe eshte Tirana Business Park.

Lexo ma...

11 QERSHOR 2015 (Federata e Futbollit Francez zgjedh per te dyten here te punoje me ICTS Albania per sherbimin e sigurise gjate qendrimit te tyre ne Shqiperi) 

Skuadra e futbollit francez ishte ne Shqiperi nga data 11-13 qershor, sepse ne 13 qershor kishte ndeshjen miqersor me Shqiperine ne stadiumin e Elbasanit. Shqiperia fituan per here te pare kundrejt Frances, pasi futbollisti Ergys Kace beri golin e fitores kundrejt te ftuarve ne Shqiperi gjate UEFA 2016.

Lexo ma...

2 Qershor 2015 (ICTS Albania beri sherbimin e sigurise tek Festa e Dites se Republikes Italiane)

Mikepritja e madhe e Konsullates Italiane ne Orikum Marina ne Vlore, ishte nje mjedis I bukur per nje mbremje kulturore diplomatike me te ftuar shume njerez te rendesishem nga qeveria si dhe ne sektorin e biznesit Italian dhe shqiptar.

Lexo ma...

Faqe 1 nga 3